Oldal kiválasztása

Minőségi és kreatív matrica készítés Győr környékén

2021.01.24.

Bár kevesen sorolják automatikusan a marketing eszközök közé a matricákat, ugyanúgy jelentős szerepük van e téren, akár egy szórólapnak vagy plakátnak. Hiszen egy egyedi matrica számtalan lehetőséget rejt magában, ha vállalkozásról vagy termék gyártásról van szó. Legyen az a csomagolás egyedibbé tétele, reklámanyagok készítése vagy akár ajándéktárgyak felcímkézése mindig jó, ha kéznél van egy saját dizájnnal ellátott, öntapadós kiegészítő. Ha úgy gondolod, itt az ideje, hogy a te céged életének is részei legyenek ezek a kreatív elemek, akkor a megoldás a matrica nyomtatás Győr okosnyomdájában.

matrica készítés győr

Matrica nyomtatás Győr környékén, számos megoldással

Ezeknek az öntapadós elemeknek a gyártása többféle módon történhet attól függően, pontosan mire van szükség. A klasszikus készítés mellett például stancolt címkék is rendelhetők kiváló minőségben, akár egyedi formában. Mindez ívesen vagy akár tekercses gyártásban is megoldható. Fontos, hogy annak érdekében, hogy valóban hosszú távon használhatók legyenek ezek az elemek, mindenképpen minőségi anyagokkal szükséges dolgozni. Vagyis ha amire szükséged van, az matrica készítés Győr környékén, akkor most a legjobb helyen jársz.

 

Mit érdemes mérlegelni a matricák elkészítése előtt?

A matrica vagy címke megtervezése előtt fontos átgondolni azt, hogy milyen célt fognak szolgálni a termékek. Ez ugyanis nagymértékben befolyásolja a gyártási folyamatot és a grafikai tervezést is. Fontok kérdés például, hogy milyen közegben kell majd helytállnia a matricának. Hiszen egészen másra van szükség akkor, ha hosszú ideig pihen a termékeken egy hűtő házban mint ha mondjuk olajos flakonra vagy fából készült termékekre kerül. Érdemes összegyűjteni minden ilyen jellegű fontos információt, így a nálunk dolgozó szakemberek már tudni fogják, mire van szükség és ennek megfelelően mutatják meg a választékot. Ezáltal a matrica készítés Győr családi kezekben levő nyomdájában gyerekjáték lesz.

A mintát illetően viszont már a kreativitásodra van bízva az eredmény. Fontos, hogy legyen ízléses, letisztult, ugyanakkor figyelemfelkeltő a minta, hangsúlyozva az adott termékkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

matrica_keszites_gyor_matrica_nyomatas_gyor_nexus_print_okosnyomda_2

Mi mindenre használható egy matrica?

A matricák remekül alkalmazhatók termékcímkeként is, hiszen magában egy palack vagy tubus nem sok mindent árul el a termékről. Az öntapadós elemre viszont az kerül amit csak szeretnél, így minél kreatívabb az, annál nagyobb eséllyel landol majd a vásárló kosarában. Feltüntethetők emellett segítségükkel az árengedmények, a nyereményjátékok, sőt, kiemelheted az is ha például a terméked cukormentes, gluténmentes vagy helyi alapanyagból készült. Mindezeken felül a munkahelyeken is nagy hasznát veheted a nagyobb méretű öntapadós elemeknek, ugyanis remekül fel lehet hívni velük a figyelmet arra, ha az adott térben tilos a dohányzás, esetleg veszély vagy egészségkárosodás lehetséges. Így még külön táblát sem kell rögzítened ezek feltüntetéséhez.

Ha a fentiek alapján úgy érzed, hogy amire a vállalkozásodnak szüksége van az a matrica nyomtatás Győr okosnyomdájában, akkor itt az ideje, hogy minél előbb felvedd velünk a kapcsolatot.