Oldal kiválasztása

Névjegykártya készítés Győr okosnyomdájában!

2021.03.05.

Egy névjegykártya egy olyan kulcs az üzleti kapcsolatok világában, amely segítségével nem egyszerűen csak az elérhetőségeit adhatja meg a másik félnek, de megmutathat egy szegletet a vállalkozása világából és a saját stílusából is. Ha amire szüksége van, az a névjegykártya készítés Győr környékén, akkor most a legjobb helyen jár!

Névjegykártya készítés Győr városában az oksonyomdával

Névjegykártya készítés Győr városában az oksonyomdával

 

Mivel egy névjegykártya nagyon sokat elárulhat a tulajdonosáról, érdemes időt szánni arra, hogy átgondolja, milyen kialakítás passzolna leginkább a saját személyiségéhez és a cége arculatához. Ma már ugyanis számos extra kiegészítés és figyelem felhívó elem helyet kaphat ezeken a kis méretű kártyákon. Bár legtöbbször 90×50 milliméteres méretben gyártjuk őket, a nemzetközi piacon a standard változatok 85×55 milliméteresek, így ekkora kártyákat is elő tudunk állítani. Emellett lehet fekvő vagy álló is az elrendezése, sőt, adott esetben mindkét oldalán szerepelhetnek információk.

 

Számos technológia létezik ma már!

A számos rendelkezésre álló kivitelezési megoldás közül csak Önön múlik, mit hoz ki készülő névjegyéből. A stancolás segítségével például lekerekített névjegykártya gyártásra is van lehetőség, így máris felhívhatja a figyelmet egy nem mindennapi formavilág segítségével. Amennyiben fontos üzenetek is helyet kapnak a kártyán, érdemes azokat külön kiemelni UV lakk nyomás segítésével, sőt, a cég nevét vagy a logót akár dombornyomásos technikával tapinthatóvá is lehet tenni. Ha pedig jó lenne mindezt minél időt állóbbá tenni, a fóliázás is megoldható. Így akár évekkel később is olyan esztétikus lesz a kártya, mintha akkor jött volna ki a nyomdából.

nevjegykartya_keszites Győr_okosnyomda__

Digitális nyomtatási technológia, prémium anyagok!

A névjegykártya készítés Győr városában nálunk prémium anyagok felhasználásával és digitális nyomtatási technológia segítségével történik. Nem véletlen, hogy már több millió ilyen kártya elkészítését tudhatjuk magunk mögött. Így akkor is bátran felkereshet minket, ha szeretne névjegyet csináltatni, azonban egyáltalán nincs ötlete annak kinézetét illetően. Hiszen gyakorlott, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk biztosan tud segíteni a névjegykártya tervezésben is. Válassza ki az Ön által preferált lehetőségeket űrlapunk segítségével és ezzel jelentősen meggyorsítja a gyártási időt. Nyomda Győr városában akár országos és nemzetközi kiszállítással.

 

A szakmai kiállításokon is kiemelt szerepe van a névjegyeknek

Képzelje csak el azt a szituációt, amikor egy szakmai kiállításról vagy egyéb rendezvényről hazatérve számos névjegykártyát tart a kezében. Őszintén melyiket fogja először felhívni a számtalan lehetőség közül? Természetesen azt, amely valamivel kitűnik a többi közül. Így nem kérdés, hogy érdemes nagy hangsúlyt fektetni a külcsínre. Így minden egyes alkalommal egy olyan felületen nyújthatja át az elérhetőségeit és a cége adatait, ami elegáns, átlátható és remekül tükrözi mindazt, amit Ön és az adott vállalkozás képvisel.